Gazit Bucuresti

Un lant de magazine...un lant de idei!

Stilul, calitatea sau rafinamentul sunt calitati ce se dobandesc in timp. Desi a aparut in Romania in anul 2005 si promoveaza 2 magazine in Bucuresti si unul in Pitesti, brandul Gazit s-a bazat in primul rand pe ceea ce lipseste produselor de pe piata: nonconformismul rafinat. Ambele magazine s-au bucurat de la inceput de succes din partea publicului si de un real interes din partea presei de specialitate. Putem spune ca in mai putin de un an, GAZIT a devenit un stil, evidentiind personalitatea clientilor nostri si punandu-i in valoare.

Pantofii unici pe care ii lanseaza acest brand readuc confortul si siguranta acelora care indragesc tocurile, ii aduc incet, dar sigur cu picioarele pe pamant pe cei care iubesc platformele sau balerinii si ii bucura pe acei ce pun eleganta pe locul al doilea, pentru ei primand latura sportiva.

Designul interior al magazinelor este atent ales pentru a impartasi aceeasi tema cu aspectul pantofilor creati de Gazit. Culori vii, nuante calde, ce relaxeaza privirea si pe care le puteti regasi in designul tuturor perechilor de pantofi din raftul magazinelor noastre.

Si pentru ca noi ducem calitatea oriunde in lume, Gazit este reprezantat international prin cele 36 de magazine din NEW YORK, LOS ANGELES, ROMA, MILANO, BUCURESTI.

Cuvintele nu imbraca piciorul, dar pantofii da! Va asteptam la magazinele Gazit sa incercati pe propriul picior rafinamentul si calitatea produselor!

 
Promotie la pantofi gazit

Get the Flash Player to see this player.


Pentru a ramane la curent cu toate noutatile care apar, acum ai ocazia sa te abonezi la newsletter.

Adresa ta de mail:

Articole bucuresti vechi